Jobbtips med Passent El Soury och Junaidah Minnhagen

Jobbtips med Passent El Soury och Junaidah Minnhagen
March 15, 2017 Flyktingar Lund

Hur är det att bli entreprenör / egenföretagare i Sverige? Hur är det att jobba som projektledare?

Kom till JOBBTIPS onsdagen den 22 mars 2017, kl. 17.00-18.30 för ett inspirationssamtal med följande talare: PASSENT EL SOURY, entreprenör / egenföretagare; och JUNAIDAH MINNHAGEN, projektledare.


Om talarna:

PASSENT EL SOURY

Passent är PR-proffs, egenföretagare och gift trebarnsmamma med tre döttrar. Hon har en kandidatexamen i företagsekonomi från universitetet i Alexandria i Egypten och en examen i Public Relations från Chartered Institution of Public Relations i Storbritannien. Passent flyttade till Sverige med sin familj i juni 2015 och startade ett företag under 2016 med inriktning på marknadsföring och företagsutveckling. Hennes verksamhet syftar främst till att locka investerare till regionen och att hjälpa företag som söker möjligheter att expandera i Gulfstaterna. Hennes marknadsföringskoncept är främst inriktat mot turism, fastigheter och utbildning. Passent började sin företagarresa genom att delta i utbildningsprogrammet Care of Business som anordnades av Innovation Skåne och Impact Invest. Hon har 13 års yrkeserfarenhet från kommunikations- och marknadsföringsarbete på olika internationella företag och ideella organisationer i Qatar och Egypten. Dessutom har Passent även omfattande kunskap i hur man skapar och upprätthåller en positiv bild och ett gott rykte för företag och organisationer hos allmänheten genom att ta fram en PR-kampanj.

JUNAIDAH MINNHAGEN

Junaidah Minnhagen kom till Sverige från Singapore med sin man för 6 år sedan. Hon har en examen i kommunikation från Oklahoma City University i USA och har arbetat med marknadsföring och reklam i Singapore. För närvarande arbetar Junaidah som projektledare för Coompanion Skåne och leder ett projekt i Lund som heter INitiativet Lund. Junaidah fick sitt första jobb som projektassistent från Arbetsförmedlingen i Lund för fyra år sedan. Hon kommer att berätta hur hon fick detta första jobb som projektassistent och beskriva sin resa mot sin nuvarande roll som projektledare.


Information:

Datum:
Onsdag 22 mars 2017, kl. 17.00-18.30

Plats:
Lunds stadsbibliotek, Rum: Utsikten. S:t Petri Kyrkogata 6, 222 21 Lund

Vi bjuder på fika efteråt med möjlighet till nätverkande, kontaktskapande och utbyte av tips och erfarenheter!

Facebook Event:
https://www.facebook.com/events/1648084038821284/?active_tab=about


Om Jobbtips:

Möt Lundabor med olika yrken och få tips om hur arbetsmarknaden i Sverige fungerar! Bredda ditt nätverk med kontakter i Sverige genom att träffa vanligt folk som är villiga att hjälpa dig!

I samarbete med Stadsbiblioteket, Lund International Rotary Club och CaseLab, anordnar Flyktingar Lund en aktivitet riktad mot nyanlända vuxna och ungdomar, kallad Jobbtips. 

Datum för jobbtips under våren 2017:
22 mars, 26 april, 31 maj

Kontakta oss:
mail: refugees.lund@gmail.com
tel: 073-992 76 78